Távfelügyelet

Értékeink védelmére régebben két lehetőségünk volt:a mechanikai védelem (rács, biztonsági ajtó), illetve az elektronikai behatolásjelző rendszer (riasztóberendezés). Egyik lehetőség sem nyújt teljes védelmet: a mechanika védelem csak késlelteti a behatolást, a riasztórendszer pedig csak jelezni tudja a betörést, de segítség nem érkezik.

alarm-system-cape-town

A legmagasabb szintű védelmet akkor érjük el, ha kivonuló szolgálattal rendelkező távfelügyelettel támogatjuk meg védelmi rendszerünket.

Diszpécserszolgálatunk a nap 24 órájában figyeli a központunkba beérkező jelzéseket és minden esetben megteszi a szükséges intézkedést. Riasztás, vagy akár csak arra utaló jel esetén azonnal értesíti a járőrt, aki rendkívül gyors helyszínre érkezéssel biztosítja az ügyfél és vagyontárgyai védelmét.
Ha a szolgálat bárminemű műszaki meghibásodást érzékel, akkor is  értesíti a megbízót, hogy az mihamarabb megtehesse a szükséges intézkedéseket. (Pl. áramszünet, érzékelő meghibásodása stb. esetén)

Fontos tudni valók:

-Gyors kivonulás, és szakszerű probléma megoldás.

-Fix havi díj van, nincsenek rejtett költségek

-Teljes körű biztonsági rendszer kiépítését és karbantartását MABISZ által minősített  eszközökkel végezzük.

-Közvetlen kapcsolat tartás.

-Nem számolunk fel téves kivonulási díjat.

-INGYENES kiegészítő szolgáltatásként választhatja vállalkozása nyítás-zárás figyelését. Nyitva tartási időn kívüli nyitás/zárás esetén a tulajdonost telefonon értesítjük.
Cégvezetőként különböző kódokkal szabályozhatja, hogy melyik dolgozó, mely területre és mikor léphet be.

Ajánlatot kérek